Vacancies

Intercompany Sales Coördinator

Ben jij een expert op het gebied van logistiek met een commerciële inslag en zie jij er een uitdaging in om processen naar een hoger level te brengen door zelf regie op te nemen? Dan is de functie van Intercompany Sales Coördinator echt iets voor jou.

Wat ga je doen
In de dynamische wereld van logistiek ben jij de schakel die alles soepel laat verlopen. Jouw strakke afstemming met transport en voorraadbeheer zorgt ervoor dat de inslag van fietsen vlekkeloos verloopt. Met een scherp oog voor detail verzeker je je ervan dat elke fiets op de juiste plek terechtkomt. Je beheert en coördineert retour- en blokkadefietsen met precisie, terwijl je digitaal de voorraad verplaatst en elk fietsonderdeel op zijn plek houdt.

Je brengt orde in de voorraadlocaties en zorgt ervoor dat pendelfietsen altijd klaarstaan voor gebruik. Vanuit inkooporders beheer je de inslag van fietsen, coördineer je de logistiek met het transportbedrijf, en zorg je ervoor dat de fietsen moeiteloos naar de businessunits worden verzonden. Als aanspreekpunt voor voorraadoverboekingen houd je alles onder controle.

Met jouw expertise in het beheren van inkoop- en verkooporders zorg je ervoor dat alles volgens planning verloopt. Je houdt de touwtjes strak in handen met tracking IDs en garandeert dat prijzen kloppen terwijl je de masterdata van IC-fietsen beheert. Artikelnummers en prijzen matchen en je zorgt voor de juiste afstemming tussen de verschillende businessunits.

Alles leg je gedetailleerd vast in ons systeem en je gaat accuraat te werk. Je controleert facturen met het oog op detail, zodat alles op tijd wordt goedgekeurd. In de wereld van fietslogistiek ben jij de drijvende kracht achter een goed georganiseerde keten. Daarnaast krijg je volop de ruimte om ideeën aan te dragen voor procesverbetering.

Het team
Je komt te werken in een enthousiast team van ongeveer 15 professionals en rapporteert aan de Teamleider Sales Support Bikes. Iedere teamlid brengt unieke vaardigheden en ervaringen in, wat bijdraagt aan een dynamische werkomgeving. Je hebt contact met leidinggevenden, inkoop, leveranciers en interne afdelingen over informatievoorziening.

We believe Cycling moves the world forward!
Accell Group en richt zich op het ontwikkelen, produceren en in de markt zetten van fietsen, onderdelen en accessoires in het midden en hogere segment van de markt. Fietsen is ontzettend populair en de e-bike verovert Nederland en de wereld in rap tempo. Accell is groeiende en er is ruimte om te ontwikkelen en dus willen we nog meer investeren in onze mensen. Accell is marktleider in Europa met bekende merken als Batavus, KOGA, Sparta, Haibike, Lapierre, Ghost, Babboe, Carqon en Van Nicholas. Bij Accell geloven wij dat mensen de kracht hebben om de wereld te veranderen. Je bent hier waardevol en van belang. 

Wat neem je mee
Voor deze vacature zoeken we een vakbekwame en nauwkeurige coördinator met oog voor detail. Met precisie weet je alle processen te documenteren en vast te leggen. Je bewaakt het overzicht en weet goed te schakelen met het team en de stakeholders. Daarnaast zien we graag het volgende terug in jouw profiel:

  • MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur met logistieke kennis en ervaring in de fietsbranche;
  • Coördinerende ervaring in een vergelijkbare omgeving en bekendheid met verschillende CRM-systemen;
  • Gericht op samenwerking binnen en buiten het team en in staat om anderen te motiveren;
  • Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels; Duits is een pré, maar geen vereiste.

Dit bieden wij jou:

  • De kans om te werken binnen een internationale organisatie waarbij de passie voor fietsen en de behoeften van consumenten centraal staan;
  • Een zelfstandige functie met diverse ontwikkelmogelijkheden;
  • Een goed bruto maandsalaris afhankelijk van de kennis en ervaring die je meeneemt (inschaling volgens CAO Metalektro);     
  • 27 vakantiedagen en 13 adv-dagen (o.b.v. een 40 urige werkweek);
  • Een eindejaarsuitkering;
  • Thuiswerkvergoeding en een eenmalige vergoeding om je thuiswerkplek in te richten;
  • Korting op de eigen producten van Accell Nederland.

Solliciteren
Klik op de 'Apply Now' button en solliciteer. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Janine Luchtmeijer (Head of Sales Support & Services) via
j.luchtmeijer@accell.nl  of met Willemijn Meewis (Corporate Recruiter) via w.meewis@accell.nl 

ACCELL GROUP

Industrieweg 4
8444 AR Heerenveen
The Netherlands

Accell GROUP

Overschiestraat 65
1062 XD Amsterdam
The Netherlands

Accell GROUP

Wilmersdorf 37
7300 AA Apeldoorn
The Netherlands